Fotograf Anna Larsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Porträttfotograf, Bröllopsfotograf, Studiofotograf

Jag har fotograferat aktivt sedan 1997. Jag blev kär i fotografiets underbara värld första gången jag klev in i ett mörkrum och det var via det analoga fotandet som jag lärde mig konstformen och hantverket som ju fotografering är. Med den analoga bakgrunden så försöker jag fortfarande att få bilderna så perfekta och bra jag bara kan redan i kameran .

Min vision är att det är jag och min kamera som ska skapa just Dina drömbilder, föreviga Dina mest värdefulla ögonblick, minnen och stunder vare sig det gäller barnfotografering, nyfödd, gravidfotografering, bästa kompisgänget, hela tjocka släkten, fyrbenta och pälsbeklädda familjemedlemmar eller bröllop stora som små.

 

Jag tar mig an de allra flesta fotouppdrag.

Jag är verksam fotograf i Tidaholm, Västra Götalands län men ser hela världen som min arbetsplats. I Tidaholm med omnejd och runtom i världen fotograferar jag allra helst utomhus i naturligt ljus. I Tidaholm erbjuder jag dock även studiofotografering främst för barn och husdjur. Min studio hittar på Skolgatan 56.

Prislista på fotograferingar för 2017 hittar ni Här.

Välkommen med din bokning eller frågor och mer info etc på info@avanna.se

Följ mig gärna för nästan dagliga uppdateringar på instagram @fotografannalarsson samt på min facebooksida Fotograf Anna Larsson.

 

 

Innehar F-skattesedel & Registreringsbevis sedan juni 2007.

Bgnummer 5315-7921

info@avanna.se