Köpa/Beställa?

Här under Portfolio har jag delat in mina arbeten i tre flikar:

Illustration - Foto - Design&Layout.

Så tryck på flikarna för att komma till respektive gallerier, vissa har flera.

Om du vill köpa eller beställa t ex illustrationer, prints, reproduktioner eller anlita mig som just illustratör eller grafisk designer :

  • maila info@avanna.se
  • vid köp av prints & illustrationer gäller förskottsinbetalningar till BG-nummer 5315-7921.
  • ---
  • ...
  • ...

Fotouppdrag

Jag tar gärna emot fotouppdrag så maila gärna din förfrågan för offert och prisuppgift. Jag bor i Tidaholm men har Sverige som arbetsplats.

  • info@avanna.se
  • bröllop, mode, porträtt, reklam etc
  • ...
  • ...
  • ...

Illustratör & Konstnär Anna Larsson/Avanna

 

 

Fotograferandet är en del av min verksamhet och en stor passion, ibland den allra största. Men om det är något jag har hållt på med verkligen genom hela livet så är det tecknandet och målandet. Det går mer i vågor än fotograferandet , naturligt , då det ju behövs en helt annan sinnesstämning och inspiration , men det är en ren och skär kärlek att få sitta med pennor och ett blankt papper att fylla eller bara gå ned i ateljén och plocka upp penslarna och färgerna och fylla en canvasduk. Tid och rum försvinner.

 

Med förkärlek till modeteckning med överdrivna proportioner får jag beställningar från hela världen att teckna fashionistas på t ex instagram. Feminint, färgstarkt och eget. Krumelurer, linjer och glatt framför verklighetstroget, gråskala och ledsamt.. Inspiration från sjuttiotalet, serietidningar och ibland samhällsklimatet och politiska sakfrågor. Men ibland finner jag inspiration bara genom hur solljuset kan falla in genom fönstret och bilda mönster på golvet.

 

De flesta av mina tavlor är till salu och jag tar gärna även emot tavelbeställningar. Jag målar främst i akryl och flytande tusch och lackfärger.

 

Likaså tar jag emot beställningar på tecknade porträtt vilket är en utmärkt present vare sig det gäller födelsedag, bröllop, årsdagar, julklapp eller varför inte profilering av företag/personal.

 

Tecknade varumärken eller logotyper, barnboksillustrationer m m.

 

De flesta av mina teckningar och illustrationer och tavlor går även att beställa som högklassiga print och reproduktioner i olika storlekar.

En del av mitt utbud och lite mer info kan ni hitta på min shop : http://avannadesign.tictail.com

men följ mig gärna även på instagram @avannaillustrations

 

 

 

Innehar F-skattesedel & Registreringsbevis sedan juni 2007.

Bgnummer 5315-7921

info@avanna.se

www.avanna.se

illustration-foto-design