Fotograf Anna Larsson


Jag har fotograferat aktivt sedan 1997. Jag blev kär i fotografiets underbara värld första gången jag  klev in i ett mörkrum och det var via det analoga fotandet som jag lärde mig konstformen och hantverket som ju fotografering är. Med den analoga bakgrunden så försöker jag fortfarande att få bilderna så perfekta och bra jag bara kan redan i kameran .

Min vision är att det är jag och min kamera som ska  skapa just Dina drömbilder, föreviga Dina mest värdefulla ögonblick, minnen och stunder vare sig det gäller  barnfotografering, nyfödd, gravidfotografering, bästa kompisgänget, hela tjocka släkten, fyrbenta och pälsbeklädda familjemedlemmar eller bröllop stora som små.


Jag tar mig an de allra flesta fotouppdrag.

Jag är verksam fotograf i Tidaholm, Västra Götalands län men ser hela världen som min arbetsplats. I Tidaholm med omnejd och runtom i världen fotograferar jag  allra helst utomhus i naturligt ljus.  


Jag mår som bäst med min Canon i naturen, promenader och cykelturer året om för att fånga ljus, skuggor och årstidernas gång.


Välkommen med din bokning eller frågor och mer info etc på info@avanna.se

Följ mig gärna  för nästan dagliga uppdateringar på instagram @fotografannalarsson samt på min facebooksida  Fotograf Anna Larsson. Se galleri nedan för portfolio.Innehar F-skattesedel & Registreringsbevis sedan juni 2007.

Bgnummer 5315-7921

info@avanna.se