Bröllopsfotograf

Det är något alldeles särskilt med bröllop. Vare sig de är stora med många gäster och påkostat in i minsta detalj eller om de är små, bohemiska och till och med hemliga. Att bli vald till bröllopsfotograf och få vara med under Er stora dag, det är en ära.

När det kommer till bröllop finns det flera olika fotograferingsalternativ att välja mellan. Allt från bara bröllopsporträtt till att jag är med och dokumenterar förberedelser,  vigseln, första skålen, första dansen, gäster, tårta, dekorationer med mera.

Porträtt + vigsel, halvdag, heldag. Allt det som Ni kan tänkas vilja ha med i Ert framtida bröllopsalbum.

Oavsett vilken bröllopsfotografering och paket Ni väljer så vill jag att vi ses minst en gång innan och bekantar oss med varandra, jag får lära känna Er och ni mig och min kamera och vi gör en liten provfotografering som ingår i priset vid valt bröllopsfotoalternativ.


Då bröllopsbokningar/datum tenderar att bli uppbokade -var ute i god tid!


maila info@avanna.se eller ring/smsa 0706 43 56 83 för mer info , om ni har några frågor kring vilket paket ni skall välja etc.


Aktuell prislista hittar ni Här.


Vid val av större fotopaket vid bröllopsfotograferingar gäller en handpenning på 25% av slutsumma som ej återbetalas vid eventuell avbokning.