Illustratör & Konstnär Anna Larsson/AvannaFotograferandet är en del av min verksamhet och en stor passion, ibland den allra största. Men om det är något jag har hållt på med verkligen genom hela livet så är det tecknandet och målandet. Det går mer i vågor än fotograferandet , naturligt , då det ju behövs en helt annan sinnesstämning och inspiration , men det är en ren och skär kärlek att få sitta med pennor och ett blankt papper att fylla eller bara gå ned i ateljén och plocka upp penslarna och färgerna och fylla en canvasduk. Tid och rum försvinner.


Med förkärlek till modeteckning med överdrivna proportioner får jag beställningar från hela världen att teckna fashionistas  på t ex instagram. Feminint, färgstarkt och eget. Krumelurer, linjer och glatt framför verklighetstroget, gråskala och ledsamt..  Inspiration från sjuttiotalet, serietidningar och ibland samhällsklimatet och politiska sakfrågor.  Men ibland finner jag inspiration bara genom hur  solljuset kan falla in genom fönstret och bilda mönster på  golvet.


-De flesta av mina tavlor är till salu och jag tar gärna även emot tavelbeställningar. Jag målar främst i akryl och flytande tusch och lackfärger.


-Likaså tar jag emot beställningar på  tecknade porträtt  vilket är en utmärkt present  vare sig det gäller födelsedag, bröllop, årsdagar, julklapp eller varför inte profilering av företag/personal.


-Tecknade varumärken eller logotyper, barnboksillustrationer m m.


-De flesta av mina teckningar och illustrationer och tavlor går även att beställa som högklassiga print och reproduktioner i olika storlekar.

En del av mitt utbud och lite mer info kan ni hitta på min shop : AVANNA SHOP

(dock under ombyggnad för tillfället) men följ mig gärna även på  instagram  @avannaillustrations
Innehar F-skattesedel & Registreringsbevis sedan juni 2007.

Bgnummer 5315-7921

info@avanna.se

Köpa/Beställa?

Här under Illustratör/Konst har jag delat in min verksamhet och tjänstern i följande kategorier:

Modeillustration - Fashionistas - Tecknat Porträtt - Konst.

Och Precis som i Fotokategorin hittar ni sist en aktuell prislista med vad jag erbjuder

 

För frågor, mer info etc maila info@avanna.se

  • maila info@avanna.se
  • BG-nummer 5315-7921.
  • Swish eller fakturabetalning
  • Illustrationer till ditt hem i olika storlekar i form av posters och Art Prints
  • Tecknade porträtt och Fashionistas
  • Färdiga konstverk/tavlor
  • Tavelbeställningar efter önskemål
  • Personliga gratulationskort
  • Logos, böcker, annonsmaterial etc