Anna Larsson/Avanna


  • Illustratör & Tecknare
  • Konstnär
  • Fotograf inom porträtt, bröllopmode,  produktfoto etc
  • Skribent, krönikör, bloggare
  • Grafisk designer, layout & formgivning, logotyper etc


Avanna ägs och startades av mig , Anna Larsson, 2007.

Först och främst startade det som ett företag inom grafisk design, layout & foto.

Men tack vare min blogg "Garderobsgrubbel & Byråbekymmer" där jag lade ut teckningar och illustrationer så kom det ganska snabbt en stor efterfrågan om mina bilder inte kunde tryckas på kläder.

Vintern 2007/2008 började jag sälja mina första plagg med mitt nu nästan ikoniska "Today I´m wearing this" som snappades upp på flera större bloggar och även i en del modetidningar.

Mina plagg & designs har synts på t ex Kenza Zouiten, Marie Serneholt, Charlotte Perelli, Ebba von Sydow,  Elin Kling m fl.


Hösten 2008 lanserades jag som egen label på Nelly.com och i samma veva var jag även 1 av 5 vinnare i en designtävling anordnad av Lindex, där vinsten var att få se sin tshirtdesign säljas i alla Lindexbutiker runtom i Norden till förmån för Pink Collection/Bröstcancerinsamling.

2008 designade jag även goodiebagen till det årets Blog Awards , anordnad av Veckorevyn.


Jobbar även som krönikör åt  Västgötabladet, lokaltidning i Tidaholm med omnejd,  där jag har en återkommande krönika inom mode,stil&design cirka en gång i månaden sedan 2010.


I april 2011 slog jag upp portarna till www.avanna.se och min egna webshop som jag drev tills juni 2014. Där sålde jag tshirts, linnen, collegetröjor, tavlor, tygkassar och smycken med mina egna prints & design.

Jag satsade mycket på ekologiskt och Fair Wear då det ligger mig varmt om hjärtat.  Få mellanhänder, miljövänliga färger och material, schyssta arbetsvillkor.


Sedan juni 2014 är www.avanna.se en hemsida och portfolio för mina illustrationer, foton och möjlighet att anlita mig som just illustratör, fotograf,  samt en shop där du kan beställa prints, originalverk och foton.

Vill Du läsa mer om mig både som illustratör/konstnär och som fotograf så klicka in er på respektive länk nedan. Där finns även portfolios.Innehar F-skattesedel & Registreringsbevis sedan juni 2007.

Bgnummer 5315-7921

info@avanna.seAvanna Shop

konst, illustrationer, art prints, fotokonst


Avanna Webshop där du kan shoppa originalkonst, art prints, reproduktioner, prints, foton och fotokonst m m.

Betala lätt med swish, bankgiro eller kontokort.


Välkomna in


Illustratör & Konstnär

handtecknat-digital art -mixed media


Tecknare och illustratör inom det mesta.

Tecknade porträtt, modeillustrationer, custom made. Privatpersoner och företag är välkomna att höra av sig. Jag är även konstnär och målar tavlor, främst akryl. Säljer befintliga verk, men tar främst och gärna beställningar.


Prislista/produkter/tjänster hittar ni här.


Finns på instagram som @avannaillustrationsFotograf

porträtt-bröllop-editorial-natur


Fotograferar det allra mesta men främst porträtt  utomhus , bröllop, kärlek, dop, gravidfoto, mode & reklam. Riktar mig till både privatpersoner och företag.


Finns på instagram som @fotografannalarsson