Fotograf Anna Larsson


Jag har fotograferat aktivt sedan 1997. Jag blev kär i fotografiets underbara värld första gången jag klev in i ett mörkrum och det var via det analoga fotandet som jag lärde mig konstformen och hantverket som ju fotografering är. Med den analoga bakgrunden så försöker jag fortfarande att få bilderna så perfekta och bra jag bara kan redan i kameran .


Min vision är att det är jag och min kamera som ska skapa just Dina drömbilder, föreviga Dina mest värdefulla ögonblick, minnen och stunder vare sig det gäller barnfotografering, nyfödd, gravidfotografering, bästa kompisgänget, hela tjocka släkten, fyrbenta och pälsbeklädda familjemedlemmar eller bröllop stora som små.

Jag är verksam fotograf i Tidaholm, Västra Götalands län men ser hela världen som min arbetsplats. I Tidaholm med omnejd och runtom i världen fotograferar jag allra helst utomhus i naturligt ljus.


Jag mår som bäst med min Canon i naturen, promenader och cykelturer året om för att fånga ljus, skuggor och årstidernas gång.


Välkommen med din bokning eller frågor och mer info etc på info@avanna.se

Följ mig gärna fr på instagram @fotografannalarsson samt på min facebooksida Fotograf Anna Larsson. Se galleri nedan för ett urval/portfolio.
Fokus


När du bokar mig som fotograf är det mitt jobb att skapa dina drömbilder.

Där du som kund är i fokus och mitt mål är att Du alltid ska känna dig bekväm framför kameran och känna att hela upplevelsen var positiv.


Foto för alla


Oavsett om du är privatperson eller företag, singel eller storfamilj, väntar stort eller smått så kan du boka mig som fotograf.