Avanna och Anna Larsson


Jag heter Anna Larsson och har drivit Avanna sedan 2007.

Född, uppvuxen och boende i Tidaholm, men med hela världen som min arbetsplats.


Avanna är ett kreativt företag med flera olika grenar och utbud.

- Konst

- Tecknare/illustratör

- Författare

- Fotograf

- Grafisk Designer

- Webbutvecklare

- Skribent

- Webshop
Avanna har även varit ett klädmärke då jag 2008-2010 designade kläder för Nelly.com och mellan åren 2011-2014 drev en egen webbutik där jag sålde ekologiska och fair wear-märkta plagg och tygkassar med egendesignade prints.


Sedan 2014 har jag satsat nästan uteslutande på konsten och bildskapandet oavsett om det varit penseln, pennan eller kameran som varit verktyget.


2022 debuterade jag även som författare med feelgoodboken "Living la vida glamping" och i november samma år utkommer min andra bok "Fanny & Alejandro #enperfektjul.


Jag har varit frilanskrönikör för Västgötabladet sedan 2010 och jag har haft en rad egna konstutställningar sedan 2016.


Jag håller dessutom just nu på att utbilda mig till Webbredaktör och en examen inom Informationsarkitektur inriktning frontend-webbutveckling.
Feelgood


Både som konstnär och fotograf är det viktigt för mig att skapa, förmedla och bevara glädje. Mår jag dåligt vill jag skapa bilder som får mig att må bra och när jag mår bra vill jag just omges av bilder som fortsätter att ge glädje.


Det vill jag även ge till Dig som kund och läsare.Skapande


Jag har alltid älskat att teckna, måla, klippa, klistra - ja, skapa. Jag skulle inte ens veta vem jag var om jag inte höll på med det.

Utöver måleri och tecknande så är fotograferandet en stor del utav mig


Författare Avanna Larsson


Det enklaste hade kanske varit att sätta namnet Anna Larsson på mina böcker, men då det redan finns en eller två andra författare med detta namn, så kändes det mer naturligt och egentligen ganska så självklart att bli publicerad som Avanna Larsson.


För precis som med min konst så är ju även mina böcker i slutändan Av Anna.